teisipäev, 22. september 2015

Ülesanne 1

Mart Laanpere "Esimesed neli nädalat (21.september - 16.oktoober) tegeleme sissejuhatavate teemadega Tallinna Ülikooli koolitajate meeskonna poolt koostatud õppematerjalide ja ülesannete põhjal. Alates 19.oktoobrist aga enam meie poolt õppematerjale ega ülesandeid ei anta - need tuleb koostada kursusel osalevate meeskondade endi poolt. Iga meeskond valmistab 2-3 nädala jooksul ette komplekti õppematerjale meie poolt etteantud teema kohta. Seejärel toimub hääletamine, kursusel osalejate ja žürii hinnagute põhjal valitakse välja parim õppematerjalide komplekt, mis lisatakse Eesti 2.0 3D-printimise digiõpikusse. Parimaks tunnistatud õppematerjali komplekti loonud meeskond saab digitaalse medali (õpimärgi), žürii võib anda välja ka eripreemiaid. Täpsemad juhised ja näidised esitame jooksvalt Edmodo keskkonnas alates oktoobri keskpaigast.

Täna (21.09.2015) algavad kursuse käivitamise ettevalmistused, kõik osalejad ja juhendajad peaks 3 päeva jooksul (hiljemalt 23.septembri õhtuks) tegema ära järgmised asjad:
1) registreeruge veebipõhise õpikeskkonna Edmodo.com kasutajaks. Kui olete õpilane (meeskonnaliige või individuaalne õppija), siis registreeruge õpilasena: “I’m a student”. Sisestage Edmodo registreerumisvormis kohe ka rühmakood (Group Code): amb8jn
2) Kui osalete kursusel meeskonnana, siis looge oma meeskonnale blogi (näiteks wordpress.com või blogger.com aadressil), kus igal meeskonnaliikmel võiks olla soovituslikult õigused postituste lisamiseks. Kirjutage blogisse esimene postitus selle kohta, milline 3D printer on teie koolil olemas, kas see on juba paigaldatud ja kuidas seda on seni kasutatud. Kirjutage ka oma meeskonna senistest kogemustest 3D-printimisega.
3) Logige sisse Edmodo keskkonda ja minge kursuse "3D-printimise kursus Eesti 2.0” avalehele. Lisage kursuse avalehele postitus (Note), milles on kirjas teie meeskonna nimekiri (juhendaja, meeskonna juht ja liikmed) ning teie meeskonna blogi veebiaadress."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar