esmaspäev, 28. detsember 2015

Uuesti Tallinnas

Kolmapäeval, 16 detsember läksin koos viiendikega ja juhendajaga uuesti Tallinna.

Seekord me läksime Ülemiste Citysse Jõulu DisainiÖÖpäevale 3D-prindintimise õpituba läbi viima koos Eesti 2.0 projekti esindaja Edega ja Shaperizega. (https://www.facebook.com/events/1648427195444667).

Me startisime Haljalast kell 8.50 ja jõudsime Tallinna umbes kell 10.

Kui me olime juba Ülemiste Citys, siis me ootasime ja natuke hiljem tutvustati meile millest täpsemalt räägime ja mida me teeme, ning näidati natuke ümbrust ka.:)

Kui kell sai 12 siis me läksime 3D printerite juurde, kus vaadati, kas kõik huviringis osalejad on kohal (me olime kõige nooremad) :)


Töötoa alguses rääkis meie juhendaja natuke mida on projekt meie jaoks kaasa toonud, mida tähendab 3D-printer koolis jne. Samal ajal tegi Õnnela kõigi ees piparkoogivormi maja. 


   

Seejärel proovis Stefi teha piparkoogivormi kuuske, mina tegin piparkoogivormid 5-nurkse ja Taaveti tähe. :)
  


Kui meie juhendaja oli oma jutu ära rääkinud, siis võtsid Sharperize (https://shaperize.com) esindajad teema üle. Nad näitasid, kuidas nemad teevad piparkoogivorme ja tutvustasid lähemalt 3D-printimise võimalusi ja materjale.



Selle öökulli materjalis on 30% puitu!
Samuti oli võimalik kõigil osalejatel kujundada oma piparkoogivorm. Selleks anti paber ja marker. Tuli joonistada kui šabloon, mis lõpuks laeti üles Cookie Caster lehel (http://www.cookiecaster.com) ja seal sai juba alla laadida 3D-printerile loetava failina.
 

Meid üllatati teatega, et osaleme ETV Ringvaate saates! Elevust oli palju, see ju meie esimene kord :)
  

Meenutuseks tegime ka ühispildi! :)

Saatelõiku võimalik vaadata siit:
3D printer aitab ka piparkoogiteol

Päeva lõpetasime Macis! Big Mac eine oli väga kosutav ja sai mõeldud, millega me hakkama saime! 1 tund jalutust Ülemiste keskuses ja hilja õhtul saime koju.

Pildid Edelt ja erakogust.
Aitäh võimaluse eest. Põnev ja kogemusterohke päev on nüüd selja taga. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar